FLABBER.NL REVIEW

 
*
Site Rating (4)
 PositionRating
1
Site Promises****
2
Site Usability-
3
Content Amount-
4
Content Quality-
5
Users Rating****
 
Total Rating****

Flabber.nl

[Visit site]
The real name of the blog is Totally Flabbergasted but you may just know it as Flabber.nl! It's a wild variety blog with daily entertainment for you!
Site type: Blog, Quick review, category: Variety, Blogs
Rate Flabber.nl quality:
Be the first to write a comment
[v]Intro promises(4)
If you're bored and looking for some time to kill, why not visit Flabber.nl? All of the text is foreign, but the pictures and videos make the blog completely hysterical. It's updated each and every day with new videos and pictures to check out, plus the best in pop culture and totally fun stuff! Update your bookmarks, folks, this is one that you definitely don't want to miss!
[v]Content Amount
Extra:
Blog
[v]Prices
Terms: This is a free site

[v]Latest Flabber.nl news
Date: 11.22.2014
Juist, je leest het goed, het was de vrachtwagen die over de Formule 1 auto sprong. read more
 
Date: 11.22.2014
De routine van deze DJ is legendarisch en zijn publiek is er al (gemiddeld) 12 jaar klaar voor. read more
 
Date: 11.22.2014
Ook al speel je geen EVE Online, dit is toch erg vet gedaan. De trailer is erg slim gemaakt: ze laten even kort wat basics zien en illustreren vervolgens goed de spanning en fun van de enorme battles. Ook al snap je geen reet van waar je naar kijkt; het enthousiasme spreekt voor zich. read more
 
Date: 11.22.2014
Een stropdas knopen moet je niet 'zomaar' doen. Het is een kwestie van eer, eer om voor te knokken. read more
 
Date: 11.22.2014
?!!!! (Da's laaaaaaater in het Koreaans.) read more
 
Date: 11.22.2014
Iedereen weet dat rivieren via de weg met de minste weerstand naar het laagst gelegen punt stromen. Maar in de praktijk lijkt dat niet het geval en kronkelen ze alle kanten uit. Waarom? Deze animatie vertelt het in twee?nhalve minuut. read more
 
Date: 11.21.2014
Winston Rowntree maakte de comic-serie 'Things They Don't Tell You (But Should)' en die is behalve hilarisch ook gewoon de pijlijke, keiharde waarheid. read more
 
Date: 11.21.2014
Voor alle homeboys die straks de dansvloer opgaan om al die chicks aan hun paal te rijgen: perfectionaliseer die dansmoves van je met SCIENCE. read more
 
Date: 11.21.2014
Hand in hand met WappZapp zijn we bezig met een revolutie tegen de ouderwetse TV-programmering. Want de tijd dat je op TV ook daadwerkelijk de beste TV zag, ligt nu toch wel achter ons. Deze week: Ontmoet de echte Wolf of Wall Street! Dit item wordt je aangeboden door WappZapp read more
 
Date: 11.21.2014
Dit zijn 24 tatoeages van tattoo-artists die tot de top behoren en hun meesterlijke skills inzetten om tattoo's met optische illusies te maken. read more
 
Inspector: P.J.
PornInspector.com
Discounts Categories Sample Videos Sample Galleries Featured Models Forum News Polls
My Profile
FAQ | Inspectors | Friends | Site map
 
*
Featured Reviews
Society SM (4.3)
The Sex Game (4.1)
HunGirly.com (3.9)