FLABBER.NL REVIEW

 
*
Site Rating (4)
 PositionRating
1
Site Promises****
2
Site Usability-
3
Content Amount-
4
Content Quality-
5
Users Rating****
 
Total Rating****

Flabber.nl

[Visit site]
The real name of the blog is Totally Flabbergasted but you may just know it as Flabber.nl! It's a wild variety blog with daily entertainment for you!
Site type: Blog, Quick review, category: Variety, Blogs
Rate Flabber.nl quality:
Be the first to write a comment
[v]Intro promises(4)
If you're bored and looking for some time to kill, why not visit Flabber.nl? All of the text is foreign, but the pictures and videos make the blog completely hysterical. It's updated each and every day with new videos and pictures to check out, plus the best in pop culture and totally fun stuff! Update your bookmarks, folks, this is one that you definitely don't want to miss!
[v]Content Amount
Extra:
Blog
[v]Prices
Terms: This is a free site

[v]Latest Flabber.nl news
Date: 06.28.2017
Onder meer Rihanna, Justin Bieber en Steve-O worden op entertainende wijze onder de loep gelegd. read more
 
Date: 06.28.2017
Herinner je je die sc??ne uit de eerste Pirates of the Caribbean nog, waarin Jack en Will onderwater adem weten te halen dankzij de luchtbel in een omgekeerde sloep? Nou, zoiets dus, maar dan kleinschaliger. read more
 
Date: 06.28.2017
Wij hoeven de ware niet te vinden, want wij hebben haar al. Toch, Rechterhand? read more
 
Date: 06.28.2017
Als je de definitie wilt weten van de uitspraak "niet alle helden dragen capes", kijk dan vooral deze video. Wat. Een. Held. read more
 
Date: 06.28.2017
Michael Womer houdt zoveel van alligators dat ie zichzelf The Gator Crusader noemt. We twijfelen niet aan zijn liefde voor de beesten, maar w?l aan de kwaliteit van zijn plan om z'n porem zo goed als rechtstreeks in het gezicht te douwen van het beest met ??n van de krachtigste paar kaken op aard. read more
 
Date: 06.28.2017
The man himself vertelt een verhaal over zijn verslaving dat bijna te gek is om te geloven. Don't do drugs, kids. read more
 
Date: 06.28.2017
Onze condoleances gaan uit naar de agent en alle anderen die getuige zijn geweest zijn van deze verschrikkelijke tragedie. Dit is niet voor mensen met een zwakke maag. read more
 
Date: 06.27.2017
We hebben het vage vermoeden dat dit filmpje bewerkt is met visuele effecten. read more
 
Date: 06.27.2017
Ah, de jaren 80; "the decade that taste forgot". Ongeacht of je extravagante look van het decennium wel of niet aangenaam vond, je kunt niet ontkennen dat het geen impact op de geschiedenis heeft gehad. (Het ondergaat momenteel zelfs een esthetische opwekking, in bijvoorbeeld de vaporwave-subcultuur.) En dat we hebben we aan designgroep Memphis te danken. read more
 
Date: 06.27.2017
Hij heeft die zeventig dollar echter op z??r creatieve wijze weten te besteden, dus als je denkt hetzelfde te kunnen flikken door even naar je plaatselijke computerzaakje te lopen, dan zal dat je teleurstellen. Toch kunnen we veel van dit filmpje leren; dat trucje met die oude SSD is geweldig. read more
 
Inspector: P.J.
PornInspector.com
Discounts Categories Sample Videos Sample Galleries Featured Models Forum News Polls
My Profile
FAQ | Inspectors | Friends | Site map
 
*
Featured Reviews
TMW VR Net (4.9)
Society SM (4.3)
The Sex Game (4.2)
HunGirly.com (3.9)