FLABBER.NL REVIEW

 
*
Site Rating (4)
 PositionRating
1
Site Promises****
2
Site Usability-
3
Content Amount-
4
Content Quality-
5
Users Rating****
 
Total Rating****

Flabber.nl

[Visit site]
The real name of the blog is Totally Flabbergasted but you may just know it as Flabber.nl! It's a wild variety blog with daily entertainment for you!
Site type: Blog, Quick review, category: Variety, Blogs
Rate Flabber.nl quality:
Be the first to write a comment
[v]Intro promises(4)
If you're bored and looking for some time to kill, why not visit Flabber.nl? All of the text is foreign, but the pictures and videos make the blog completely hysterical. It's updated each and every day with new videos and pictures to check out, plus the best in pop culture and totally fun stuff! Update your bookmarks, folks, this is one that you definitely don't want to miss!
[v]Content Amount
Extra:
Blog
[v]Prices
Terms: This is a free site

[v]Latest Flabber.nl news
Date: 12.20.2014
In de pilot van Liquor Stories zien we Jim erg begaan zijn met de stof waar hij over praat: drank. Van Jim kun je wat leren, zoveel mag duidelijk zijn. read more
 
Date: 12.20.2014
Dit is er eentje in de categorie "I'm not locked in here with you, you're locked in here with me". read more
 
Date: 12.20.2014
Wat ons betreft is het pas ?cht magisch als die kaart weer terug in zijn reet verdwijnt. read more
 
Date: 12.20.2014
Iets hoeft niet per se fluffy te zijn om cute te zijn. Knuffelen is echter niet aan te raden, want sommige van deze reptielen zijn giftig. read more
 
Date: 12.20.2014
Het is zaterdagmiddag 20 december, iets later dan normaal maar wel eindelijk weekend en dus weer tijd voor een sexy selexy eyecandy. We brengen weer een ode aan de vrouw met een selectie classy foto's, video's en galleries van het hoogste niveau. read more
 
Date: 12.20.2014
Probleem alleen: past hij door het gaatje? read more
 
Date: 12.19.2014
Dit is het type comeback waar je normaal gesproken twee weken later op komt als je op een grijze woensdagochtend onder de douche staat. Maar deze man bedacht hem al op 0:16 en spendeerde de daaropvolgende paar seconden al in zichzelf gniffelend, wachtend op het juiste moment om zijn bom te droppen. read more
 
Date: 12.19.2014
Wil je vanavond clubben in de heetste club van het land, maar doen ze altijd super moeilijk aan de deur? Geen probleem. read more
 
Date: 12.19.2014
Feit: de sterkste spier in het menselijk lichaam is de baard. Daarom is Mister Incredibeard terug met een nieuwe collectie briljante fashiontips voor manly mannen met baard. read more
 
Date: 12.19.2014
Nu staat FlabberHQ in Amsterdam, dus we zijn wellicht wat bevooroordeeld, maar desalniettemin is dit een hele fraaie timelapse van 020. Geschoten in de afgelopen dagen tijdens het Licht Festival. read more
 
Inspector: P.J.
PornInspector.com
Discounts Categories Sample Videos Sample Galleries Featured Models Forum News Polls
My Profile
FAQ | Inspectors | Friends | Site map
 
*
Featured Reviews
Society SM (4.3)
The Sex Game (4.1)
HunGirly.com (3.9)