FLABBER.NL REVIEW

 
*
Site Rating (4)
 PositionRating
1
Site Promises****
2
Site Usability-
3
Content Amount-
4
Content Quality-
5
Users Rating****
 
Total Rating****

Flabber.nl

[Visit site]
The real name of the blog is Totally Flabbergasted but you may just know it as Flabber.nl! It's a wild variety blog with daily entertainment for you!
Site type: Blog, Quick review, category: Variety, Blogs
Rate Flabber.nl quality:
Be the first to write a comment
[v]Intro promises(4)
If you're bored and looking for some time to kill, why not visit Flabber.nl? All of the text is foreign, but the pictures and videos make the blog completely hysterical. It's updated each and every day with new videos and pictures to check out, plus the best in pop culture and totally fun stuff! Update your bookmarks, folks, this is one that you definitely don't want to miss!
[v]Content Amount
Extra:
Blog
[v]Prices
Terms: This is a free site

[v]Latest Flabber.nl news
Date: 12.07.2016
Het is tijd voor mierzoete wraak read more
 
Date: 12.07.2016
Je kan het honderd keer herhalen, maar het kwartje schijnt maar niet te vallen voor veel mensen. Je kan niet klagen over die 'advertenties die steeds aansluiten bij iets waar je het over had'. Je wordt gewoon constant gemonitord. read more
 
Date: 12.07.2016
Aangezien uit de klauwen lopende kangoeroebokspartijen ineens viral gaan, mag deze ook weer eens voorbij komen. En goddomme wat geeft Willard een lekkere rechtse. Laat Willard met rust! read more
 
Date: 12.07.2016
Het wordt tijd dat iemand hier een volwaardige bioscoopfilm van maakt. Dit zou twee uur pure entertainment zijn. Tijd voor een Kickstarter. read more
 
Date: 12.06.2016
Goed om te zien dat er ook in deze film nog met animatronics worden gewerkt en het niet helemaal CGI overkill gaat worden. read more
 
Date: 12.06.2016
Volgende week gaat de nieuwe film van Merijn Scholte Albers en Tobias Smeets hier op Flabber in premi??re. Wat het is? Welnu, bekijk deze vernuftig gefabriceerde trailer voor een impressie. read more
 
Date: 12.06.2016
Vice is een nieuwe zesdelige serie begonnen over een van de befaamdste plekken in Amterdam: de Wallen. In dit eerste deel leren we Henny kennen die elke dag de kamers van de prostituees uitsopt. Wat bezielt je om dat werk te doen? En welke verhalen heeft ze te vertellen? read more
 
Date: 12.06.2016
Wat is het toch ontzettend intrigerend hoe zoiets als kleur zoveel impact heeft en je nog meer een kijkje in het leven van die mensen geeft. read more
 
Date: 12.06.2016
Amazon heeft net als jij een hekel aan interactie met mensen, dus hebben ze een techniek bedacht waarop je nooit meer in de rij hoeft te staan en als een dief zo naar buiten kan lopen, behalve dan dat je geen dief bent. read more
 
Date: 12.06.2016
Dem feels. read more
 
Inspector: P.J.
PornInspector.com
Discounts Categories Sample Videos Sample Galleries Featured Models Forum News Polls
My Profile
FAQ | Inspectors | Friends | Site map
 
*
Featured Reviews
TMW VR Net (4.9)
Society SM (4.3)
The Sex Game (4.2)
HunGirly.com (3.9)