FLABBER.NL REVIEW

 
*
Site Rating (4)
 PositionRating
1
Site Promises****
2
Site Usability-
3
Content Amount-
4
Content Quality-
5
Users Rating****
 
Total Rating****

Flabber.nl

[Visit site]
The real name of the blog is Totally Flabbergasted but you may just know it as Flabber.nl! It's a wild variety blog with daily entertainment for you!
Site type: Blog, Quick review, category: Variety, Blogs
Rate Flabber.nl quality:
Be the first to write a comment
[v]Intro promises(4)
If you're bored and looking for some time to kill, why not visit Flabber.nl? All of the text is foreign, but the pictures and videos make the blog completely hysterical. It's updated each and every day with new videos and pictures to check out, plus the best in pop culture and totally fun stuff! Update your bookmarks, folks, this is one that you definitely don't want to miss!
[v]Content Amount
Extra:
Blog
[v]Prices
Terms: This is a free site

[v]Latest Flabber.nl news
Date: 02.27.2017
Dekotora is een subcultuur waarbij het de bedoeling is om van je vrachtwagen een praalwagen te maken. En die Japanners besparen kosten nog moeite. Voordeel: je ziet ze absoluut aankomen in het donker. read more
 
Date: 02.27.2017
Aan de ene kant heeft het nu die '00's aantrekkingskracht, maar het lijkt ook zijn ziel zo te verliezen. read more
 
Date: 02.27.2017
Hollywood-veteraan Warren Beatty roept keurig La La Land uit als winnaar van Best Picture, ware het niet dat hij de verkeerde enveloppe in handen heeft. Bijzonder ongemakkelijk moment dat niet eerder bij de Oscars is gebeurd. read more
 
Date: 02.26.2017
"Sir! We've got an incoming surface-to-air missile." "That's nice." read more
 
Date: 02.26.2017
Andrew Huang heeft in een MIDI-file een eenhoorn getekend. Je zou denken dat het als een mislukte jazzdiarree klinkt, maar Huang heeft er een waar muzikaal huzarenstukje van gemaakt. read more
 
Date: 02.26.2017
De kapper is voor sommige mensen net als naar de tandarts gaan. Begrijpelijk als er een kans bestaat dat je zoals deze mensen terugkomt. read more
 
Date: 02.26.2017
Jeremy Clarkson weet het wel. read more
 
Date: 02.26.2017
Dit opmerkelijke sociale experiment bestaat uit twee docu's. De ene met alleen jongens. De andere met alleen meisjes. Puur om te kijken wat er zou gebeuren. Dit is in feite The Sims op autopilot. Chaos, heel veel random eten en niemand kan slapen omdat iemand anders gitaar aan het spelen is. read more
 
Date: 02.26.2017
Sinds enige tijd alweer is er de trend van het doodlen in gifjes om ze tot leven te wekken. Hierbij de leukste in een compilatie. read more
 
Date: 02.26.2017
De hoeveelheid krioelende en knisperende maden in deze video is compleet debiel. Dit is 3 dagen nadat deze elandkalf van een maand oud was overleden. Het schijnt dat zoveel maden binnen 3 tot 5 dagen een compleet karkas kunnen strippen. Ranzig, maar ook hoogst fascinerend. Ik noem het: Ranzinerend. read more
 
Inspector: P.J.
PornInspector.com
Discounts Categories Sample Videos Sample Galleries Featured Models Forum News Polls
My Profile
FAQ | Inspectors | Friends | Site map
 
*
Featured Reviews
TMW VR Net (4.9)
Society SM (4.3)
The Sex Game (4.2)
HunGirly.com (3.9)