FLABBER.NL REVIEW

 
*
Site Rating (4)
 PositionRating
1
Site Promises****
2
Site Usability-
3
Content Amount-
4
Content Quality-
5
Users Rating****
 
Total Rating****

Flabber.nl

[Visit site]
The real name of the blog is Totally Flabbergasted but you may just know it as Flabber.nl! It's a wild variety blog with daily entertainment for you!
Site type: Blog, Quick review, category: Variety, Blogs
Rate Flabber.nl quality:
Be the first to write a comment
[v]Intro promises(4)
If you're bored and looking for some time to kill, why not visit Flabber.nl? All of the text is foreign, but the pictures and videos make the blog completely hysterical. It's updated each and every day with new videos and pictures to check out, plus the best in pop culture and totally fun stuff! Update your bookmarks, folks, this is one that you definitely don't want to miss!
[v]Content Amount
Extra:
Blog
[v]Prices
Terms: This is a free site

[v]Latest Flabber.nl news
Date: 08.19.2017
Skip de eerste minuut als je meteen 't goede gedeelte wilt zien. read more
 
Date: 08.19.2017
Maar wij hebben zo'n Casio die je ook als mini-afstandsbediening kunt gebruiken voor je tv, dus wie is hier nou de echte winnaar, h??? read more
 
Date: 08.19.2017
Deze aardkloot bevat wapens die zo belachelijk vernietigend zijn, dat ze de bom die op Hiroshima viel op een rotje laten lijken. Waar zijn we toch in godsnaam mee bezig, jongens!? read more
 
Date: 08.18.2017
Waar de short w?l over gaat? Dat kunnen we je waarschijnlijk beter uitleggen wanneer we weer nuchter zijn. read more
 
Date: 08.18.2017
Het resultaat is een onlogisch rommeltje. Een heerlijk onlogisch rommeltje. read more
 
Date: 08.18.2017
Wij hadden een paar goede openingszinnen verwacht. Wat we kregen was echter een antropologische, filosofische kijk op aantrekkingskracht, verleiding, verliefdheid en relaties. Ook goed. read more
 
Date: 08.18.2017
Maak kennis met dr. Oetker, Vladimir Dracula en hertog Jan van Brabant. read more
 
Date: 08.18.2017
Deze preview van aflevering 6 van seizoen 7 van Game of Thrones is lekker jaren '90. Misschien iets t? jaren '90. read more
 
Date: 08.18.2017
Er zijn drie redenen waarom deze trailer ons enthousiast maakt voor het eindproduct: 1) dit bevat de ??n na laatste rol van Anton Yelchin, die vorig jaar overleed, 2) het doet conceptueel erg denken aan ??n van onze favoriete scifi-films ooit: 'Strange Days', en 3) we houden van een thrillers met een parano??de sfeertje. read more
 
Date: 08.18.2017
The Defenders is vanaf vandaag te zien op Netflix! Leer in een kwartier dus alles over deze vier superhelden en hoe ze precies in het Marvel Cinematic Universe passen, zodat je niet terug hoeft te gaan en alle losse series (opnieuw) hoeft te kijken. En dat is vooral in het geval van Iron Fist een verademing van jewelste. read more
 
Inspector: P.J.
PornInspector.com
Discounts Categories Sample Videos Sample Galleries Featured Models Forum News Polls
My Profile
FAQ | Inspectors | Friends | Site map
 
*
Featured Reviews
TMW VR Net (4.9)
Society SM (4.3)
The Sex Game (4.2)
HunGirly.com (3.9)