FLABBER.NL REVIEW

 
*
Site Rating (4)
 PositionRating
1
Site Promises****
2
Site Usability-
3
Content Amount-
4
Content Quality-
5
Users Rating****
 
Total Rating****

Flabber.nl

[Visit site]
The real name of the blog is Totally Flabbergasted but you may just know it as Flabber.nl! It's a wild variety blog with daily entertainment for you!
Site type: Blog, Quick review, category: Variety, Blogs
Rate Flabber.nl quality:
Be the first to write a comment
[v]Intro promises(4)
If you're bored and looking for some time to kill, why not visit Flabber.nl? All of the text is foreign, but the pictures and videos make the blog completely hysterical. It's updated each and every day with new videos and pictures to check out, plus the best in pop culture and totally fun stuff! Update your bookmarks, folks, this is one that you definitely don't want to miss!
[v]Content Amount
Extra:
Blog
[v]Prices
Terms: This is a free site

[v]Latest Flabber.nl news
Date: 10.16.2017
September was weer een gekke maand, zo bewijst deze ras-Australi?r read more
 
Date: 10.16.2017
En hij heeft een geweldige baard. Wat een baas. read more
 
Date: 10.16.2017
Enerzijds beginnen we die MCU-moeheid steeds meer te voelen. Anderzijds zouden we liegen als we zouden zeggen dat deze nieuwe trailer van 'Black Panther' de hype niet bracht. Deel vooral jullie meningen, Flabberaars. read more
 
Date: 10.16.2017
Hoezee, internet! read more
 
Date: 10.16.2017
Nu nog een aardappel eten en het plaatje is compleet. read more
 
Date: 10.16.2017
Altijd leuk, deel uit mogen maken van een wereldprimeur. Op donderdag 12 augustus kregen wij in zwembad Het Marnix de kans om onderwater naar witte haaien te kijken, en de manier waarop dat stand werd gebracht, was werkelijk uniek. read more
 
Date: 10.16.2017
Het beklemmendste en angstaanjagendste filmpje dat we in tijden hebben gezien. Als deze boys het hoofd niet koel hadden gehouden dan was dit heel, h??l anders afgelopen. read more
 
Date: 10.16.2017
Volgens het nieuwe regeerakkoord krijgt de zuiderbuur van Cura?ao, Bonaire en Aruba 'speciale aandacht', maar waarom eigenlijk? Het land kampt met een gigantische leegloop, omdat de economie aan het instorten is. Dit is hoe dat komt. read more
 
Date: 10.16.2017
We hebben allemaal al genoeg dominofilmpjes gezien om nauwelijks meer iets te voelen bij het zien omvallen van een zooi stenen. Maar deze bakstenen weten onze OCD-bevrediging w?l te kietelen. read more
 
Date: 10.15.2017
Ja, of je kunt ze natuurlijk ook gewoon nuchter kijken zodat je mentaal niet helemaal naar de gallemiezen gaat, natuurlijk. read more
 
Inspector: P.J.
PornInspector.com
Discounts Categories Sample Videos Sample Galleries Featured Models Forum News Polls
My Profile
FAQ | Inspectors | Friends | Site map
 
*
Featured Reviews
TMW VR Net (4.9)
Society SM (4.3)
The Sex Game (4.2)
HunGirly.com (3.9)