FLABBER.NL REVIEW

 
*
Site Rating (4)
 PositionRating
1
Site Promises****
2
Site Usability-
3
Content Amount-
4
Content Quality-
5
Users Rating****
 
Total Rating****

Flabber.nl

[Visit site]
The real name of the blog is Totally Flabbergasted but you may just know it as Flabber.nl! It's a wild variety blog with daily entertainment for you!
Site type: Blog, Quick review, category: Variety, Blogs
Rate Flabber.nl quality:
Be the first to write a comment
[v]Intro promises(4)
If you're bored and looking for some time to kill, why not visit Flabber.nl? All of the text is foreign, but the pictures and videos make the blog completely hysterical. It's updated each and every day with new videos and pictures to check out, plus the best in pop culture and totally fun stuff! Update your bookmarks, folks, this is one that you definitely don't want to miss!
[v]Content Amount
Extra:
Blog
[v]Prices
Terms: This is a free site

[v]Latest Flabber.nl news
Date: 07.27.2014
Inclusief hysterisch commentaar. read more
 
Date: 07.27.2014
Het leven kan zomaar eens heel kort uitpakken. Hugo de Kok maakte er een korte film over en studeerde er, niet geheel onterecht, op af. read more
 
Date: 07.27.2014
Amigo Gringo kennen we nog van de kieharde FAIL 'Zin om te wippe' en probeert het nog eens met 'Sexy wijfie toch'. Goed, jullie mogen weer: FAIL of WIN? read more
 
Date: 07.27.2014
Family Guy en de Simpsons gaan in september elkaar tegenkomen. En hier zie je alvast 5 minuten van hoe dat eruit gaat zien. read more
 
Date: 07.27.2014
Top tien lijstjes zijn altijd populair en als er ??n docu is die we vaak terugzien in dit soort lijstjes is het wel Atomic Wounds. Deze docu uit 2006 laat ons de echte gevolgen zien van nucleaire wapens en laat tevens zien hoe de Amerikaanse overheid dit tot aan de jaren '70 probeerde geheim te houden. Docuzondag wordt elke week samen met Documentairenet uitgezocht read more
 
Date: 07.27.2014
Dus een tip voor de mensen: zorg ervoor dat je goed gegeten en gedronken hebt als je op tv moet. read more
 
Date: 07.26.2014
Super slow motion is zeker niet nodig om de pracht van de natuur aan te dikken. Maar wanneer w?l gebruikt, laat het soms nog mooiere dingen zien, zoals de vlucht van vlinders. read more
 
Date: 07.26.2014
Deze twee zijn een soort Buurman en Buurman, Yankee style. read more
 
Date: 07.26.2014
Soms past iets gewoon t? goed of iets t? symmetrisch. En het aanzicht daarvan vervult je met genot. read more
 
Date: 07.26.2014
Het feit dat er zoveel oud beeldmateriaal is verzameld en het ook nog eens zo goed en zo kwaad op de muziek en tekst is gezet, is een chapeautje waard! Check "Friends" van Fast Romantics en je weet wat we bedoelen. read more
 
Inspector: P.J.
PornInspector.com
Discounts Categories Sample Videos Sample Galleries Featured Models Forum News Polls
My Profile
FAQ | Inspectors | Friends | Site map
 
*
Featured Reviews
Society SM (4.3)
The Sex Game (4.1)
HunGirly.com (3.9)