FLABBER.NL REVIEW

 
*
Site Rating (4)
 PositionRating
1
Site Promises****
2
Site Usability-
3
Content Amount-
4
Content Quality-
5
Users Rating****
 
Total Rating****

Flabber.nl

[Visit site]
The real name of the blog is Totally Flabbergasted but you may just know it as Flabber.nl! It's a wild variety blog with daily entertainment for you!
Site type: Blog, Quick review, category: Variety, Blogs
Rate Flabber.nl quality:
Be the first to write a comment
[v]Intro promises(4)
If you're bored and looking for some time to kill, why not visit Flabber.nl? All of the text is foreign, but the pictures and videos make the blog completely hysterical. It's updated each and every day with new videos and pictures to check out, plus the best in pop culture and totally fun stuff! Update your bookmarks, folks, this is one that you definitely don't want to miss!
[v]Content Amount
Extra:
Blog
[v]Prices
Terms: This is a free site

[v]Latest Flabber.nl news
Date: 10.24.2014
Manmanman, deze stunts en tricks zijn z?? awesome, en hij doet ze met een gevaar voor eigen leven! En die gouden kruiwagen is bruut! EXTREME! read more
 
Date: 10.24.2014
"Stop resisting! Stop resisting!", terwijl hij in de boeien ligt met vijf agenten bovenop op hem. read more
 
Date: 10.24.2014
Hey, voor hetzelfde geld heeft 'ie thuis een minigolfbaan. Weten wij veel. read more
 
Date: 10.23.2014
Zach Galifianakis gaat voor de titel meest geliefde interviewer van Hollywood en dit keer is Bradley Pitts zijn subject. read more
 
Date: 10.23.2014
De mooiste fragmenten uit de meest impressive video's van de afgelopen zomer achter elkaar gezet. Gewoon, om door de herfst heen te komen. Dit item wordt je aangeboden door TLP read more
 
Date: 10.23.2014
We houden van sport, natuurlijk. En ook van gamen en competitie, zeker. Winnen zit in ons Flabber-dna. Maar dit zijn toch wel voorbeelden van rare wedstrijdjes. Aan de andere kant: luchtsekskampioen of bijendraagmeester willen worden? Het k??n! read more
 
Date: 10.23.2014
Dit is waarom je beter niet met je slaperige hoofd achter het stuur kunt kruipen. Niemand raakte overigens ernstig verwond. read more
 
Date: 10.23.2014
Vooroordelen: wij hebben ze over anderen, anderen hebben ze over ons. Deze animatie illustreert dat treffend. read more
 
Date: 10.23.2014
Dit is typisch zo'n filmpje waar je de backstory bij verzint. Waarom is de bestuurder zo boos op het hek, waarom is de bijrijder zo in paniek vanaf het moment van uitstappen? En waarom heeft het hek zo'n grote bek! KAPOT, HIJ MOET KAPOT. read more
 
Date: 10.23.2014
Shit. Gaat. Down. De teasertrailer van de nieuwe Avengers is bruut! Hij is een stuk grimmiger dan de vorige. De stem van Ultron is heel bruut en sinister. Captain America, Iron Man, Thor, ze hebben het allemaal loodzwaar. Deze teasertrailer was een paar uur geleden al uitgelekt in lowres, dus Marvel had zoiets van "fuck it, hier heb je meteen maar de highres-versie". En bedankt! Check de trailer en lees onze analyse waarin we hem frame voor frame ontleden en een paar bizarre dingen ontdekken. read more
 
Inspector: P.J.
PornInspector.com
Discounts Categories Sample Videos Sample Galleries Featured Models Forum News Polls
My Profile
FAQ | Inspectors | Friends | Site map
 
*
Featured Reviews
Society SM (4.3)
The Sex Game (4.1)
HunGirly.com (3.9)