FLABBER.NL REVIEW

 
*
Site Rating (4)
 PositionRating
1
Site Promises****
2
Site Usability-
3
Content Amount-
4
Content Quality-
5
Users Rating****
 
Total Rating****

Flabber.nl

[Visit site]
The real name of the blog is Totally Flabbergasted but you may just know it as Flabber.nl! It's a wild variety blog with daily entertainment for you!
Site type: Blog, Quick review, category: Variety, Blogs
Rate Flabber.nl quality:
Be the first to write a comment
[v]Intro promises(4)
If you're bored and looking for some time to kill, why not visit Flabber.nl? All of the text is foreign, but the pictures and videos make the blog completely hysterical. It's updated each and every day with new videos and pictures to check out, plus the best in pop culture and totally fun stuff! Update your bookmarks, folks, this is one that you definitely don't want to miss!
[v]Content Amount
Extra:
Blog
[v]Prices
Terms: This is a free site

[v]Latest Flabber.nl news
Date: 05.24.2017
Of hij op zijn begrafenis wilt komen, maar hij heeft wel een speciaal verzoekje... read more
 
Date: 05.24.2017
Ben jij al klaar voor vanavond? Mooi, want Ajax speelt voor het eerst sinds 22 jaar een Europese finale. Ze mogen het opnemen tegen niemand minder dan Manchester United, en om menig liefhebber nog extra op te peppen komen ze met deze geweldige video. read more
 
Date: 05.24.2017
Dit prachtige eerbetoon aan de originele inwoners van Noord-Amerika bevat, onder andere, audio-opname van hun muziek, ?n de oudste beelden van indianen ooit: leden van de Sioux-stam die in 1895 hun iconisch buffeldans uitvoeren read more
 
Date: 05.23.2017
Bewijst toch wel weer dat Dwayne Johnson verrassend degelijke comedic timing heeft. read more
 
Date: 05.23.2017
Bloed kunnen maken dat makkelijk verkrijgbaar, lang houdbaar, en met elk mens compatibel is? Eh, ja, dat is een zeer goed idee. read more
 
Date: 05.23.2017
Karma is een bitch, en daarom moet je vooral niet met haar f*cken op grauwe, regenachtige dagen. read more
 
Date: 05.23.2017
De Zuid-Koreaanse artiest Witty Button is gespecialiseerd in schattige tats met dunne lijntjes. Voor de twijfelaars en minimalisten onder ons. read more
 
Date: 05.23.2017
Is je zoon al drie jaar? Hoog tijd dat die dan eens gaat solliciteren. read more
 
Date: 05.23.2017
De relevantie van dit filmpje is bijna beangstigend. read more
 
Date: 05.23.2017
Als je echt geen greintje zelfrespect hebt, kun je altijd nog doen alsof je dakloos bent. Triest. read more
 
Inspector: P.J.
PornInspector.com
Discounts Categories Sample Videos Sample Galleries Featured Models Forum News Polls
My Profile
FAQ | Inspectors | Friends | Site map
 
*
Featured Reviews
TMW VR Net (4.9)
Society SM (4.3)
The Sex Game (4.2)
HunGirly.com (3.9)